dilluns, 2 de novembre del 2009

SEMINARI 27/10/09

Vam començar la classe amb una pràctica: Com sonen les nostres claus?
Cadascú va posar les seves claus a una bossa,la Pia, la nostra tutora de seminari,les anava fent sonar d'una en una sense que nosaltres les pugem veure, i havíem de esbrinar quines eren les nostres claus, segons com sonessin.
A continuació vam parlar del treball que hem fet sobre el llibre “Educació i vida quotidiana” de l’Eulàlia Bosch. La Pia ens explica que es el que ha valorat i que ens demanaven en aquest treball. Principalment l’expressió, el contingut i la formalitat o presentació.
Algunes aportacions:
Portades; El títol ha de ser massa gran ni acolorit. (petit i centrat). Podem posar el logo de la universitat (a dalt i en petit). A baix a la dreta: Alumne curs, assignatura, professor i data.
L’índex constaria: Introducció, continguts, conclusions, referències bibliogràfiques o fonts de documentació, annexos.
Com més quantitat de citis tingui el nostre treball més valor tindrà, ja que vol dir que hem fet recerca en diverses fonts. Però cal que posem entre parèntesis al final del paràgraf el nom de l’autora i l’any en que va escriure allò que hem consultat.
Si copiem alguna cosa literalment posem entre cometes o en cursiva al final el nom de l’autora l’any en que ho va escriure i la pagina on ho hem trobat. Hi ha dues maneres, per exemple: (Eulàlia Bosch 2003 : 14), Eulàlia Bosch (2003 : 14)
CITACIONS BIBLIOGRÀFIQUES NORMATIVA
LLIBRES I MONOGRAFIES:
AUTORIA. Títol.Edició.Lloc: Editorial, any. Núm.V.
(Col•leccio; núm.)
ISBN núm. (opcional)

ARTICLE DE REVISTA:
AUTORIA. “Títol de l’article”. Títol de la revista (any), núm. de l’exemplar, p. x-x.


Paginació:El treball es presenta a doble cara i paginat. L’índex es té que contar. La tapa i l’índex no porten res al darrera, la resta del treball doble cara. Però la cara de darrera de l’índex si que es conta (pag.2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada